Retourneren & Ruilen

Wil je jouw bestelling terugsturen? Geen probleem! Je kunt jouw artikelen binnen 14 dagen naar ons terugsturen voor een volledige terugbetaling of omruiling.

Wees extra voorzichtig bij het passen van je nieuwe aankopen, want helaas kunnen we geen artikelen accepteren voor retour die vlekken hebben van make-up, fake tan of bodylotions etc. Alle artikelen, moeten worden geretourneerd met de labels er nog aan.

 Retourneren? 

Is je bestelling toch niet helemaal wat je er van verwacht had? Jammer, maar dit kan uiteraard gebeuren en is helemaal geen probleem. Bij Style My Day Boutique heb je de mogelijkheid om je bestelling binnen 14 dagen terug te sturen na de factuurdatum. 

 Volg de onderstaande stappen om je aangekochte product(en) te retourneren.

 

Stap 1. aanmelden

Meld je retour door een mail te sturen naar contact@stylemydayboutique.nl, vermeld in dat mailtje je naam, ordernummer, product en reden van retour.  

 

Stap 2. versturen

Nadat je jouw retour hebt gemeld via de mail kan je het artikel retour sturen. Zorg dat er altijd een BRIEFJE BIJ ZIT MET HET ORDERNUMMER EN JE NAAM. Je mag het pakket retourneren naar het volgende adres:

 

Style My Day Boutique

Molenkade 20-R53

3645 AX Vinkeveen 

 

Na het ontvangen van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de rekening welke is gebruikt tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen.

 

Ruilen?

 Wil jij jouw item liever ontvangen in een andere kleur/maat? Volg dan het onderstaande stappenplan:

 

 1. Aanmelden

 Meld je ruiling dan aan door een mail te sturen naar contact@stylemydayboutique.nl. Vermeld daarin je naam, ordernummer en het product dat retour komt.  

 

2. versturen

Nadat je jouw ruiling hebt gemeld via de mail kan je het artikel retour sturen. Zorg dat er altijd een BRIEFJE BIJ ZIT MET HET ORDERNUMMER EN JE NAAM. Je mag het pakket retourneren naar het volgende adres:

 

Style My Day Boutique

Molenkade 20-R53

3645 AX Vinkeveen 

 

Problemen?

Als je problemen hebt met je bestelling, stuur dan een mailtje naar contact@stylemydayboutique.nl, wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.